Ceviche workshop

Katinka Lansink Dodero met haar Peruaanse roots is de Nederlandse autoriteit op het gebied van ceviche. Na deze heerlijke en zeer leerzame masterclass durf je voortaan iedereen jouw in limoen gegaarde visspecialiteiten voor te schotelen. Haar prachtige kookboek Mi Casa Peru staat bomvol creatieve gerechten, mooie verhalen en niet onbelangrijk: adresjes in Amsterdam waar zij haar ingredienten haalt.

Indiase workshop

Paulami Joshi heeft op verschillende plekken in India gewoond en gekookt. Wat een geluk voor ons dat zij 5 jaar geleden naar Nederland is verhuisd want het is volledig terecht dat ze hier is gevraagd de Bijbel van de Indiase keuken uit te brengen. Met aanstekelijk plezier vertelt ze over de schoonheid van kruiden en specerijen waarna je ze zelf omtovert in authentieke Indiase gerechten. Ayurvedische masterclass mogelijk. 

Pasta workshop

Sarah Puozzo mag zich in Nederland als enige de Master of Pasta chefstitel toe-eigenen. Na deze masterclass wil je echt alleen nog maar zelf pasta maken, en snap je hoe Italianen het goede leven omarmen. Ik ben net zo trots op het kunnen aanbieden van deze workshop als Sarah op haar familierecepten zoals ze die van haar nonna leerde.

Boekingen workshops

Voor groepen van 6 tot 8 personen (vanaf 85 euro pp) kunnen we direct een datum afstemmen voor jouw workshop naar keuze. Stuur dan een mail naar [email protected] of bel/app Michiel op 0634829099. Wanneer je zelf geen groep bij elkaar krijgt, dan probeer ik losse aanvragen te combineren en kan het zijn dat je iets meer geduld moet hebben. Het aanbod van de workshops wordt overigens uitgebreid. Dus laat me vooral weten wanneer je interesse hebt in bijvoorbeeld de Thaise keuken, Indonesische keuken of dumplings uit Hong Kong wil leren maken. Alle workshops kunnen overigens in het Nederland en/of Engels worden gegeven.