Contact

Back Eat kookatelier

020-6271657 of 06-34829099

m[email protected]

Egelantiersstraat 19, 1015 PV, Amsterdam, The Netherlands

Hoe werkt het in de praktijk?

Per telefoon worden reserveringen aangenomen. Uiteraard kunt u ook altijd bellen, appen (06-34829099) of mailen ([email protected]) voor meer informatie en ben ik altijd bereid om in het atelier af te spreken om wensen door te spreken.

In dit laatste geval leen ik u graag vast wat kookboeken ter inspiratie/voorbereiding al wijst de ervaring uit dat het net zo goed werkt om op de dag zelf een beetje op tijd te beginnen en tijdens de koffie of een borrel te ervaren hoe leuk het is om ter plekke samen te bedenken wat de avond gaat brengen. Ik assisteer graag in de menu selectie waarbij de kasten vol kookboeken als basis dienen in dit creatieve proces. Ook geef ik advies m.b.t. mijn favoriete adresjes: de ruime keuze aan slagers, viswinkels, traiteurs, groentewinkels, wijnhandels en (super)markten om de hoek is onderdeel van de ervaring. De jacht op ingredienten en bijpassende wijnen in onze mooie Jordaan is echt een perfecte groepsactiviteit en wordt door iedereen als zeer plezierig en leerzaam ervaren.

Ik verwelkom u dus altijd persoonlijk, om u op weg te helpen en voor uitleg over gebruik keukenapparatuur. Daarna is het aan u, al blijf ik altijd bereikbaar en woon ik in de straat. Door de verantwoordelijkheid echt bij u te leggen transformeert het groepsproces en verandert jouw groep in een heuse keukenbrigade die zelfstandig nadenkt en verhalen deelt over eten. Bombardeer elkaar tot chef, souschef, snijhulp of sommelier. Of verdeel het in gangen. Deze co-creatie, het samen food-shoppen, de privacy als groep en de uitgebreide LP collectie zijn de geheime ingrediƫnten voor een bijzondere avond.

Op een afgesproken tijdstip (uiterlijk 22 uur) kom ik terug om te horen hoe u de avond heeft beleefd en eventueel uw dessert te keuren ;)                                                                                 

De schoonmaak van de keuken en afwas is bij de prijs inbegrepen.

Met vriendelijke groet, 

Michiel Koolen