Contact

Back Eat kookatelier

020-6271657

m.koolen@live.nl

Egelantiersstraat 19, 1015 PV, Amsterdam, The Netherlands

Hoe werkt het in de praktijk?

Per telefoon worden reserveringen aangenomen. Uiteraard kunt u ook altijd bellen of mailen (m.koolen@live.nl) voor informatie en ben ik altijd bereid om in het atelier af te spreken om wensen door te spreken.

In dit laatste geval leen ik u graag vast wat kookboeken ter inspiratie/voorbereiding al wijst de ervaring uit dat het net zo goed werkt om op de dag zelf een beetje op tijd te beginnen en tijdens de koffie of een borrel te ervaren hoe leuk het is om ter plekke samen te bedenken wat de avond gaat brengen. De ruime keuze aan slagers, viswinkels, traiteurs, groentewinkels en supermarkten om de hoek zijn onderdeel van de ervaring. In overleg assisteer ik bij het op maat samenstellen van een menu of de gehele voorbereiding indien gewenst. 

Ik verwelkom u altijd persoonlijk, om u op weg te helpen en voor uitleg over gebruik keukenapparatuur. Daarna is het aan u. Al blijf ik bereikbaar en woon ik in de straat. Op een afgesproken tijdstip (rond 22 uur) kom ik terug om te horen hoe u de avond heeft beleeft en u uit te zwaaien. De vaatwasser mag u alvast vullen maar voor de rest is schoonmaak bij de prijs inbegrepen. 

U zult ervaren dat het echt overzichtelijk is, u bent uw eigen keukenbrigade. Bormardeer elkaar tot chef, souschef of snijhulp, of verdeel het in gangen. En om beurten een plaatje uitzoeken is het geheime ingredient. 

Met vriendelijke groet, 

Michiel Koolen